Posts Tagged ‘mjekun altrenativ Hysni Dankshi’

Falenderim per mjekun altrenativ Hysni Dankshi

Une pacentja Ergysa Lleshi 25 vjec nga Tirana kisha disa vite qe vuaja nga myku i lekures pothuajse ne te gjithe pjeset e trupit.. kisha marre mjekime me ilace sintetike tek disa specialist por nuk u sherova.Pasi vajta tek mjeku alternativ:mora 2 here mjekim ilace bimore ne forme pomade dhe u sherova perfundimisht.Me kete rast dua ta pershendes mjekun alternativ qe me sheroje dhe tani ndihem shume mire.Pra nuk mbetet asgje tjeter por dua ta uroj doktor Hysniun.Pune te mbare ne detyren e tij fisnike dhe humane dhe i uroj jete sa me te gjate.
Me shume respekt pacentja Ergysa Lleshi.