Posts Tagged ‘310 receta per 60 semundje’

310 receta per 60 semundje

Mjeku i njohur alternativ Hysni Dankshi me  nje eksperience te pasur jete dhe njohurish te thella ne mjeksine shkencore bashkohore dhe ate alternative, ne menyre krejtesisht te natyrshme , ai do te shkonte drejte nje vepre te vyer dhe te plote, te nje mjeksie kaq shume te kerkuar dhe te vleresuar. Ky liber eshte nje veper e plote qe u jep pergjigje te sakta dhe korrekte pyetjeve te shumta dhe te perditshme te mjaft pacienteve, pa asnje dyshim.