Artikuj ne gazeta nga doktor Hysni Dankshi

Ketu do te gjeni disa artikuj ku doktor Hysni Dankshi ka shkruar per:

Ankthi dhe stresi, si ti mbajme nen kontroll

Parazitet e zorreve, kurat popullore

Ja si te mbajme fytyren e bukur

Leucemia, te gjitha kurat per parandalimin

Semundjet e zemres e te qarkullimit te gjakut

Neurozat dhe semundjet e tjera nervore

Te gjitha kurat per renien e flokeve

Aloe-vera, efektet qe ka ne shendet

Prostata, ja crregullimet qe e shoqerojne

Tumoret e gjirit, kurat popullore per qetesimin e tij

Diabeti, ja kurat popullore qe mund ta qetesojne

Diegiet, si mund ti mjekoni pa lene shenja

Hernia diskale dhe nervi shiatik, ja bimet qe e kurojne

 

Lexoni artikujt ne gazeta

Artikull1

Artikull2

Artikull3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply