Archive for the ‘Libra’ Category

Si kurohen me bime semundjet

Bime mjeksore per cdo semundje

Bime mjeksore per cdo semundje eshte libri i dyte i mjekut dhe specialistit te mjeksise alternateve Z. Hysni Dankshi. Ne kete liber, lexuesit do te gjejne: bimet, semundjet dhe recetat me te cilat mund te kurohen ne kushtet e shtepise. Ky liber, ju ofron metoda te mjeksise se hershme dhe asaj alternative qe shkon paralel me ate moderne. Ky liber eshte per te gjithe ata qe deshirojne te kene njohuri per shendetin dhe bimesine.

 


310 receta per 60 semundje

Mjeku i njohur alternativ Hysni Dankshi me  nje eksperience te pasur jete dhe njohurish te thella ne mjeksine shkencore bashkohore dhe ate alternative, ne menyre krejtesisht te natyrshme , ai do te shkonte drejte nje vepre te vyer dhe te plote, te nje mjeksie kaq shume te kerkuar dhe te vleresuar. Ky liber eshte nje veper e plote qe u jep pergjigje te sakta dhe korrekte pyetjeve te shumta dhe te perditshme te mjaft pacienteve, pa asnje dyshim.