Archive for the ‘Pyesni mjekun’ Category

Pyesni dhe merrni pergjigje nga mjeku

A e dini se nuk vlen pasuria sa shendeti juaj?

Atehere, mjekohuni me bimet e mrekullueshme

qe ndodhen ne natyre dhe i keni perpara syve tuaj…

Autori

——————————————————————————

Ne kete faqe mund te shkruani per problemet tuaja shendetsore, ku do te merrni dhe pergjigje nga mjeku yne me fame  nderkombetare ne mjeksine alternative Z. HYSNI DANKSHI

Per me teper

Adresa:  Pas muzeut kombetar ne qender te Tiranes, afer bar  “PIAZZA”.

CEL: 069 21 06 127